Vegan Springrolls met Pindasaus
30 minuten
5(1)
Heerlijke, frisse vegan springrolls gevuld met knapperige groenten en mihoen, geserveerd met een zelfgemaakte pittige pindasaus. Een perfecte lichte maaltijd of voorgerecht.
Ingrediënten
4 pers.
Bereiding
- 1
Mihoen bereiden
Kook de mihoen volgens de instructies op de verpakking. Spoel af met koud water en laat uitlekken.
- 2
Pindasaus maken
Verhit een kleine pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak kort tot het geurig is. Voeg vervolgens de pindakaas, sojasaus, limoensap en een beetje water toe. Blijf roeren tot een gladde saus ontstaat. Voeg indien nodig meer water toe om de gewenste dikte te bereiken.
- 3
Springrolls vullen
Doop een rijstvel snel in een kom met warm water om het zacht te maken. Leg het op een schoon werkblad. Plaats wat mihoen, rode kool, peen julienne, verse munt, koriander en bieslook in het midden. Vouw de zijkanten naar binnen en rol stevig op.
- 4
Serveren
Serveer de springrolls met de pindasaus en geniet van deze verfrissende en gezonde traktatie!

