🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Vegan Gordita's met mais en avocado

Door De Kookclub
30 minuten
Geniet van deze heerlijke vegan gordita's, gevuld met een rijke mix van maïs, zwarte bonen en kruiden. Geserveerd met verse avocado en een romige vegan yoghurt topping.

Ingrediënten

4 pers.

Bereiding

  • 1

    Voorbereiding

    10 minuten

    Snijd de ui, knoflook en olijven in kleine stukjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in plakjes.

  • 2

    Vulling bereiden

    10 minuten

    Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden ui toe en bak tot deze glazig is. Bak de knoflook kort mee. Voeg maïs, zwarte bonen, oregano en olijven toe en bak enkele minuten door. Roer de fijngehakte peterselie erdoor en haal van het vuur. Breng op smaak met peper en zout.

  • 3

    Gordita's vullen

    5 minuten

    Vul elke gordita met de gebakken vulling en leg enkele plakjes avocado bovenop.

  • 4

    Serveren

    5 minuten

    Serveer de gevulde gordita's met een schepje vegan yoghurt als topping.

Reviews

Gerelateerde recepten