Gewokte Rijstvermicelli met Pulled Oats en Avocado
Ingrediënten
Bereiding
- 1
Bereiding rijstvermicelli
Kook de rijstvermicelli volgens de instructies op de verpakking. Spoel af met koud water en laat uitlekken.
- 2
Bakken Pulled Oats
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wokpan op middelhoog vuur. Voeg de Pulled Oats toe en bak ze tot ze goudbruin en knapperig zijn. Breng op smaak met sojasaus, knoflook en gember. Voeg de sperziebonen en paprika toe.
- 3
Samenvoegen
Schep de gekookte rijstvermicelli in twee kommen. Verdeel de gebakken Pulled Oats erover. Snijd de avocado in plakjes en leg deze op de Pulled Oats. Bestrooi met lente-uitjes en verse koriander. Serveer met partjes limoen.
- 4
Opdienen
Breng op smaak met zout en peper en besprenkel met de resterende eetlepel olijfolie. Geniet van je gewokte rijstvermicelli met Pulled Oats en avocado!
- TIP
Als je rijstvermicelli kookt, zorg ervoor dat je de noedels niet te lang kookt. Meestal hoef je ze slechts 3-4 minuten in kokend water te dompelen om ze zacht en gaar te maken. Spoel ze daarna af met koud water om het kookproces te stoppen. Op deze manier voorkom je dat de noedels papperig worden.

