🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Gewokte Rijstvermicelli met Pulled Oats en Avocado

Door De Kookclub
20 minuten
Een heerlijk vegetarisch gerecht met rijstvermicelli, Pulled Oats en avocado voor een gezonde maaltijd.
Hobbykok 20 minuten

Ingrediënten

2 pers.

Bereiding

  • 1

    Bereiding rijstvermicelli

    Kook de rijstvermicelli volgens de instructies op de verpakking. Spoel af met koud water en laat uitlekken.

  • 2

    Bakken Pulled Oats

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wokpan op middelhoog vuur. Voeg de Pulled Oats toe en bak ze tot ze goudbruin en knapperig zijn. Breng op smaak met sojasaus, knoflook en gember. Voeg de sperziebonen en paprika toe.

  • 3

    Samenvoegen

    Schep de gekookte rijstvermicelli in twee kommen. Verdeel de gebakken Pulled Oats erover. Snijd de avocado in plakjes en leg deze op de Pulled Oats. Bestrooi met lente-uitjes en verse koriander. Serveer met partjes limoen.

  • 4

    Opdienen

    Breng op smaak met zout en peper en besprenkel met de resterende eetlepel olijfolie. Geniet van je gewokte rijstvermicelli met Pulled Oats en avocado!

  • TIP

    Als je rijstvermicelli kookt, zorg ervoor dat je de noedels niet te lang kookt. Meestal hoef je ze slechts 3-4 minuten in kokend water te dompelen om ze zacht en gaar te maken. Spoel ze daarna af met koud water om het kookproces te stoppen. Op deze manier voorkom je dat de noedels papperig worden.

Reviews

Gerelateerde recepten