Vegan voor altijd
De beste traditionele plantaardige recepten van de wereld
Reis mee op een culinaire expeditie en ontdek de onbekende parels van de puur plantaardige keuken met "Vegan voor altijd" van Katharina Seiser. Deze veganrecepten zijn niet alleen modern, maar hebben een lange traditie in de wereldkeuken. Katharina Seiser neemt ons mee op een avontuurlijke reis door de rijke geschiedenis van de veganistische keuken en laat ons kennismaken met gerechten die al eeuwenlang veganistisch zijn - zonder vervangingsproducten of imitaties. Puur en eerlijk eten dus!
Met haar wetenschappelijke kookkennis weet Katharina Seiser ons te verrassen met heerlijke ontbijtjes die ons opvrolijken en lunchgerechten zoals rijstrolletjes, knapperige tomatenbroodjes en kruidige rijstmeel-pannenkoekjes. Maar ook zoete lekkernijen zoals worteltaart en gevulde chocovijgen ontbreken niet in dit boek. De achtergrondinformatie over herkomst en traditie van de gerechten brengt de wereld op ons bord en verruimt onze smaakhorizon.
Met "Vegan voor altijd" kunnen we niet alleen onze smaakpapillen verwennen, maar dragen we ook ons steentje bij aan een betere wereld. Want wist je dat het woord 'vegan' al in 1962 in de Oxford English Dictionary werd opgenomen? Katharina Seiser, auteur, columniste, culinair expert én inwoner van Wenen, leert ons dat we met haar kookboek de wereld een beetje kunnen redden door steeds weer veganistisch te koken. En dat alles in 192 pagina's!









