Vegan Summer
plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue
Maak je klaar voor een zomer vol smaakexplosies met Vegan Summer, het bruisende meesterwerk van auteur Milou van der Will. Het is tijd om afscheid te nemen van saaie wortelspiesjes en een sprong te wagen naar een verrassende wereld van vegan barbecue!
Stel je voor: een sissende, sappige Koreaanse tempehburger die je smaakpapillen verleidt. Of wat dacht je van een kruidige kebabspies met koningsboleet die je barbecue naar een hoger niveau tilt? En laten we de smokey tofuburger niet vergeten, perfect geserveerd met een verfrissende Japanse watermeloensalade.
Laat het vuur branden en verbijster je familie en vrienden, of ze nu veganisten zijn of verstokte vleeseters, met de meest fantastische plantaardige gerechten die je ooit hebt gezien. In 'Vegan Summer' nemen we afscheid van saaie shaslicks en gegrilde maïskolven en duiken we in een wereld vol heerlijke hoofd- en bijgerechten die iedereen zullen verrassen. Van een verrukkelijke kimchidog en een 'net-echt-kipsateh' tot gegrilde ananas met een pittige dip en een smaakvolle geroosterde tandoori-bloemkool. En laten we de bijgerechten niet vergeten, zoals een knapperige ingelegde rodekoolsla met sojasaus en een verfrissende aardbeiensalade met een vleugje muntvinaigrette. En als kers op de taart: een hemelse mango-crumble. Verbaas jezelf met zelfgemaakte sauzen zoals Koreaanse ketchup of een 'pindasaus in 3 minuten' en hef het glas met een verfrissende grapefruit gin-tonic.
Met 'Vegan Summer' organiseer je moeiteloos een onvergetelijke plantaardige barbecue die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent. Dus laat de zomer maar komen en dompel jezelf onder in de wereld van smaakvolle vegan gerechten die je barbecue naar een hoger niveau tillen.









