Vega curry
60 vegetarische Indiase recepten
Het is tijd om je smaakpapillen te verwennen met heerlijke curry's zonder vlees of vis! Vega Curry staat vol met de meest verrukkelijke recepten die je laten watertanden. In dit boek neemt Nahid Hassan je mee op een reis door de Indiase en Bengaalse keuken en legt hij uit wat de belangrijkste ingrediënten en smaakmakers zijn. Van verrukkelijke aardappelpakora tot smaakvolle groentekorma, eiercurry en paneer tikka masala. Maar dat is nog niet alles, je leert ook hoe je zelf mangochutney en naanbrood kunt maken.
Aan het einde van het boek vind je ook recepten voor overheerlijke toetjes zoals mangokulfi. Nahid Hassan, die als jongen vanuit Bangladesh naar Stockholm kwam, begon zijn carrière in Indiase restaurants en begreep nooit waarom het personeel anders at dan de gasten. Hij wilde altijd al een restaurant openen met authentieke Bengaalse en Indiase gerechten en geen aangepaste recepten voor de Europese smaak.
Inmiddels is Nahid de trotse eigenaar van 7 restaurants en clubs en met Vega Curry wil hij iedereen laten zien dat het eenvoudig is om thuis Indiaas en Bengaals te koken. Geniet van de heerlijke smaken die dit boek te bieden heeft en ontdek hoe lekker vegetarisch eten kan zijn!









