🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Van wafel tot koek

Gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar

Van wafel tot koek, het smakelijke boek van Regula Ysewijn, is een ode aan de heerlijke baktradities van de Lage Landen. Met haar verhalende fotografie en smakelijke recepten neemt ze je mee op een culinaire reis door het rijke landschap van onze bakcultuur.

Van donker roggebrood tot vergeten recepten, dit boek heeft het allemaal. Ontdek de traditionele wafels en winterbroden die een onmisbaar onderdeel zijn van de twaalf dagen van Kerstmis. Of maak pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd en gefrituurde bollen voor Kerstmis.

Maar er is meer! Het boek staat ook vol met smakelijke traktaties die ons meteen doen denken aan Sinterklaas en Sint-Maarten. Vlaai, kruidige lekkernijen en honingkoek die vroeger het dagelijkse feest op tafel vormden. Dit boek is een must-have voor iedereen die van de bakcultuur van de Lage Landen houdt.

🍪 bakken