Tahin
Een ode aan hét basisingrediënt uit de Midden-Oosterse keuken
Esther Erwteman is de tahin-expert bij uitstek. Haar kennismaking met de zijdezachte sesampasta in Jeruzalem leidde tot haar nieuwste kookboek: TAHIN. In dit boek neemt ze je mee op een culinaire reis door de Midden-Oosterse keuken en laat ze je meer dan 101 moderne, lichte en vooral heerlijke gerechten zien met tahin in de hoofdrol. Van smeuïge chocolade-tahincake tot pittige linzensalade en kikkererwten-sesamtajine met rozenharissa.
TAHIN is niet zomaar een kookboek, het is een ode aan het basisingrediënt van de Midden-Oosterse keuken. En dat proef je! Voor liefhebbers van Yotam Ottolenghi en Claudia Roden is dit boek een must-read. En als kers op de tahincake heeft New York Times-bestsellerauteur Adeena Sussman een voorwoord geschreven. 'Sesam, open u' en laat je betoveren door de verrukkelijke wereld van tahin.









