Proef Korea
Koreaanse recepten met lokale ingrediënten
Proef Korea: het boek waarin Ae Jin Huys ons meeneemt naar de rijke smaken van de Koreaanse keuken. Het geheim van deze keuken schuilt in de jang - de sauzen die de basis vormen van vele gerechten. Jang wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en zorgt voor een uniek smaakpallet en gezonde voordelen.
Ae Jin Huys, bekend van haar passie voor kimchi, laat ons in dit boek zien hoe we met verschillende jangs de smaken van Koreaanse gerechten tot leven kunnen brengen. Dompel je onder in de wereld van de Koreaanse keuken en leer hoe je de jangs kunt gebruiken als smaakmakers.
MOKJA! 먹자! Dat is het Koreaanse woord voor 'Let's eat!' en het is de mantra van Ae Jin Huys. Met haar catering en workshops brengt ze de Koreaanse keuken naar een breed publiek. In Proef Korea deelt ze haar kennis en passie voor de Koreaanse keuken met jou. Smakelijk!









