Plenty
groente genoeg om heel lekker te koken
Plenty is een culinair spektakel dat je smaakpapillen doet dansen van vreugde. Yotam Ottolenghi, de beroemde Londense traiteur en restaurateur, heeft in dit boek 120 creatieve gerechten verzameld die laten zien dat je voor een onvergetelijke maaltijd niet meer nodig hebt dan groenten, peulvruchten, noten en paddestoelen. Ottolenghi heeft veel van deze recepten bedacht voor zijn populaire column 'De nieuwe vegetariër' in de weekendbijlage van The Guardian.
Met zijn mediterrane roots en een ongekende passie voor ingrediënten weet Ottolenghi keer op keer te inspireren. Ondanks dat hij zelf geen vegetariër is, weet hij als geen ander verrassende vegetarische gerechten te creëren die gebaseerd zijn op bijzondere smaken en gewaagde combinaties. Het boek is ingedeeld in hoofdstukken als Bladgroente, Aubergine, Wortelgroenten, Pompoenfamilie en Peulvruchten, en biedt een verbluffende diversiteit aan kleuren, smaken en texturen.
Laat je verrassen door Ottolenghi's Plenty en ontdek hoe groenten de hoofdrol kunnen spelen in de meest fantastische gerechten! Met 288 pagina's aan inspiratie, kun je eindeloos blijven experimenteren in de keuken.









