Oren
Een persoonlijke verzameling recepten uit Tel Aviv
Oded Oren's Tel Aviv: de smaken van het Oosten en het Westen smelten samen in een culinaire hotspot! In zijn boek Oren deelt chef-kok Oded Oren niet alleen zijn persoonlijke verhaal, maar ook zijn liefde voor de diversiteit van de Tel Avivse keuken. Met 256 pagina's aan recepten, zowel voor beginners als ervaren koks, ontdek je de lekkerste smaakcombinaties. Proef bijvoorbeeld de gevulde pitabroodjes (arayes), de labneh en Libische zuurwaren als typische smaakmakers of de challe en cholent uit de Asjkenazische keuken. Ga voor de lamskoteletjes met yoghurt & zhoug of de platbrood met gezouten sardientjes & ingelegde citroen en geniet van Tel Aviv op je bord. Deel gerechten als kruidensla met kersen & amandelen, viskebabs met tzatziki & citroen of sabich uit de Irakees Joodse keuken en maak indruk op je tafelgenoten. Ga voor de salade van gegrilde octopus met sherryazijn & chili of pijlinktvis gevuld met gekruid lamsvlees en waan je in een restaurant. Met Oren breng je Tel Aviv naar je eigen keuken!









