Ode aan de Franse keuken
Tien topchefs, zestig recepten
In een bruisende samenwerking tussen Sacha de Boer (fotograaf), Babs Assink (journalist) en Janine Smits (stylist) is het boek Ode aan de Franse keuken ontstaan. Een meesterwerk waarin tien getalenteerde topchefs worden uitgedaagd om met recepten uit een klassiek Frans kookboek uit 1873 twee originele en eigentijdse menu's te creëren. Het resultaat? Een verbluffende verzameling van 60 verrukkelijke gerechten, prachtig vastgelegd door de lens van Sacha.
60 recepten van 10 topchefs:
- Jean Beddington
- Ron Blaauw
- Jonnie Boer
- Jacob Jan Boerma
- Wout Bru
- Erik van Loo
- Nicolas Misera
- Seppe Nobels
- Margo Reuten
- Angélique Schmeinck
Stap samen met de drie hartsvriendinnen Sacha de Boer, Babs Assink en Janine Smits in de betoverende wereld van de Franse keuken. Een wereld waar ze regelmatig samenkomen in Janines charmante huis in de Bourgogne. Daar genieten ze van het Franse leven, waar koken, heerlijk eten en inspirerende gesprekken altijd een centrale rol spelen. Dit lifestyle kookboek is hun gezamenlijke ode, en tevens die van de tien chefs, aan de rijke en verfijnde Franse culinaire tradities.
Laat je betoveren door de prachtige fotografie, duik in de verrukkelijke recepten en raak geïnspireerd door de passie en creativiteit van deze culinaire meesters. Ode aan de Franse keuken is een eerbetoon aan een tijdloze gastronomische kunstvorm en een onmisbaar boek voor iedere liefhebber van de Franse cuisine.









