Nosh
Mijn vegetarische Joodse keuken
Duik in de verrukkelijke wereldkeuken met Nosh, het nieuwste kookboek van Esther Erwteman! Met haar oog voor het verleden en blik op de toekomst verbindt Esther mensen en culturen door middel van haar heerlijke gerechten. Van India tot Ghana, van Israël tot Indonesië en Kameroen; Esther heeft de smaken van de hele wereld geproefd en gecombineerd met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities van haar moeder.
Blader door de 272 pagina's en ontdek verrassende recepten zoals spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse 'penicilline' 2.0, zoete baba ganoush met dadels en noten, en kugels en kigels voorbij de tradities. Proef de magnifieke matseballen van Esthers moeder en Bashars engelenhaar en laat je overrompelen door de zinnenprikkelende smaken van de moderne Joodse keuken.
"Esther bestiert haar Joodse vega keuken zoals een ander de liefde bedrijft: met passie en gulzigheid", aldus kookboekenauteur Merijn Tol.
"Esther is een van de grootste smullappen die ik ken", voegt Jonneke de Zeeuw, auteur van Mooncake, toe. Met Nosh viert Esther de diversiteit van de wereldkeuken en zorgt ze ervoor dat jouw smaakpapillen nooit meer hetzelfde zijn!









