🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Nopi

Stap binnen in de culinaire wereld van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully met het kookboek NOPI. Dit boek is gevuld met meer dan honderd nieuwe recepten die het resultaat zijn van de Aziatische en Midden-Oosterse keuken die deze topchefs samenbrengen. De combinatie van Scully's roots en Ottolenghi's kenmerkende stijl zorgt voor onweerstaanbare gerechten zoals geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de legendarische NOPI-klassieker burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie.

Met NOPI bewijzen Ottolenghi en Scully opnieuw waarom hun eten in onze harten zit. Ottolenghi heeft met zijn bestsellers zoals 'Plenty', 'Ottolenghi - Het kookboek', 'Jeruzalem' en 'Plenty More' de Midden-Oosterse keuken wereldwijd op de kaart gezet. Hij is niet alleen een auteur, maar ook eigenaar van verschillende restaurants en winkels, waaronder NOPI. Scully, geboren in Maleisië, begon zijn culinaire reis op zeventienjarige leeftijd in Sydney en is nu chef-kok bij NOPI in Londen. Dit boek is een must-have voor iedereen die van vernieuwende en smaakvolle gerechten houdt!