🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Nomnomnom

Eet jezelf gelukkig in 50 grenzeloze recepten

Stap binnen in de verrukkelijke wereld van Dorothy Porker, een culinair genie dat het leven net iets zoeter maakt. Met haar sprankelende creaties bewijst ze dat eten niet alleen lekker, maar ook leuk moet zijn. In het sprankelende kookboek Nomnomnom neemt Dorothy je mee op een smaakvolle reis vol originele gerechten die binnen een half uur op tafel staan. Bereid je voor op een feest voor je smaakpapillen!

Dorothy's funky foto's zorgen voor een visuele verrassing en zitten boordevol humor. Haar recepten, zowel met als zonder vlees, zijn perfect voor elk moment van de dag. Laat je verleiden door een Koreaans geïnspireerde tosti met gemarineerd spek en mozzarella, geniet van een zomerse cobb salad met rood fruit en blauwe kaas, of trakteer jezelf op een After Eight Oreo Pie. En natuurlijk vind je ook snelle pastasauzen waarmee je eindeloos kunt experimenteren, en het gerecht waarmee het allemaal begon: lasagne.

De foodblogs en prikkelende beelden van Dorothy Porker, ook bekend als Vette Sletten, hebben in korte tijd een grote fanbase opgebouwd, waaronder foodprofessionals als Hiske Versprille, Ronald Giphart en Meneer Wateetons. Nomnomnom is een kookboek waarin Dorothy's verfrissende kijk op eten, haar gevoel voor compositie en kleur, en haar talent voor culinaire brille samenkomen. Met een smakelijk voorwoord van Vanja van der Leeden, auteur van Indorock (Gouden Kookboek 2019).

'Ik ben Dorothy Porker gaan volgen vanwege haar verrassende gerechten, haar originaliteit, haar humor en haar culinaire brille. Geen seconde spijt van gehad. En nu is er eindelijk een boek!' - Ronald Giphart

'De geweldige, bijzondere en geestige foto's van Dorothy Porkers gerechten wekken zo'n honger op dat je meteen naar de keuken rent om ze zelf te maken!' - Sylvia Witteman

'Dit is het enige Nederlandse blog dat ik fanatiek volg, vanwege 1. de geweldige humor 2. onweerstaanbaar lekkere gerechten 3. adembenemend mooie foto's. En hoe heb ik ooit geleefd zonder linguine met gochujang, room, kaas en extra kaas, of knapperig tofugehakt met miso? Zonder dat, tja, dat is geen leven!' - Hiske Versprille

'Soms, heel soms, stuit je op een foodblog dat echt vernieuwend is. Deze decennium was dat Vette Sletten.' - Meneer Wateetons

'Dorothy knows wassup! Ik ben dol op haar humoristische maar kritische kijk op eten. Geweldig om te zien dat iemand in deze tijd zo nieuwsgierig en vernieuwend kan zijn.' - Per, 24 Kitchen/De Toko, Rotterdam

Met 160 pagina's vol culinaire avonturen is Nomnomnom een serieuze kanshebber voor Kookboek van het Jaar!