🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Nieuwe oogst

De Nederlandse keuken van nu

Sta je wel eens in de keuken en denk je: "Hoe kan ik die geliefde groente op een nieuwe manier bereiden? Hoe geef ik een moderne twist aan dat klassieke vis- of vleesgerecht? En wat kan ik eigenlijk doen met die bloemkoolbladeren?" Geen zorgen, want de chef-kok van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Ralph Dahlhaus, en zijn team staan klaar om je te inspireren!

In het sprankelende boek 'Nieuwe oogst' delen Ralph en zijn team hun favoriete recepten, tips en trucs waarmee jij, als (beginnende) thuiskok, de meest verrukkelijke gerechten op tafel kunt toveren volgens de principes van Dutch Cuisine: heerlijk, lokaal, duurzaam en gezond. Geniet van de seizoenen, verminder voedselverspilling en beperk onnodige voedselkilometers. En dat is nog niet alles: met een Nederlandse twist kun je de meest overheerlijke internationale gerechten op tafel zetten zonder urenlang in de keuken te staan.

Dus gooi die culinaire creativiteit in de pan en laat je smaakpapillen dansen. Met 'Nieuwe oogst' ontdek je een wereld van smaakvolle avonturen en culinaire ontdekkingen. Laat Ralph Dahlhaus en zijn team je gids zijn naar de verrukkingen van de keuken. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of pas begint met koken, dit boek van 192 pagina's zal je inspireren, motiveren en voldoening geven. Dus duik in de kleurrijke pagina's van 'Nieuwe oogst' en laat je culinaire reis beginnen!