Mijn Japanse keuken
Ramen, sushi, miso, sashimi en Japanse grill-recepten
Stap in de wereld van Stevan Paul's culinaire avontuur met "Mijn Japanse Keuken". Dit boek bevat 80 verrassend eenvoudige recepten die je laten zien hoe veelzijdig en gezond de Japanse keuken kan zijn.
Stevan legt niet alleen uit hoe je de gerechten moet bereiden, maar ook hoe je zelf teriyakisaus en dashi kunt maken. Je vindt in het boek handige winkeltips en alternatieven bij elk recept, zodat je nooit zonder ingrediënten komt te zitten.
Laat sushi en sashimi achterwege, want deze tijdloze keuken gaat veel verder dan dat. De Japanse keuken staat bekend om zijn gebruik van regionale en seizoensgebonden producten, de beste natuurlijke ingrediënten en het vermijden van 'pakjes en zakjes'. Mijn Japanse Keuken is een ode aan de eenvoud en de kracht van rijst, vis en veelzijdige groentegerechten. Ontdek deze lichte, gezonde en tijdloze keuken die je energie en kracht geeft.
Het boek heeft 224 pagina's en is een echte aanrader voor liefhebbers van de Japanse keuken.









