Midden-Oosterse salades
seizoenssalades & gerechten om te delen
Duik in de betoverende wereld van Midden-Oosterse salades met het boek van Shuki Rosenboim en Louisa Allan. Laat je verrassen door originele combinaties en seizoensgebonden gerechten die jouw tafelgenoten doen watertanden. Proef de pittige zhough, ingelegde torshi en pilpelchuma, de chilisaus uit de Joods-Libanese keuken. In de zomer geniet je van een verfrissende fattoush met watermeloen of gegrilde abrikozen met spinazie, hazelnoten en saffraanolie. In de herfst smul je van geroosterde kweeperen met parelgort en pistache- en walnoten. En wat dacht je van een winterse wortelsalade met sinaasappel, dadels en groene pepers? In de lente serveer je een frisse salade met radijs, selderij, tuinbonen en munt. Met de recepten uit dit boek tover je de meest verrukkelijke salades op tafel en verras je je tafelgenoten met heerlijke sauzen, dips, pickles en ingelegd fruit. Natuurlijk mogen ook goede recepten voor falafel en pita's niet ontbreken. Dit boek, genaamd Midden-Oosterse salades, is een must-have met 192 pagina's vol inspiratie voor salades die écht de moeite waard zijn.









