🚧 We hebben een nieuwe website! Tips? Vertel het ons.

Mi Cocina

Recepten en verhalen uit de keuken van Mexico

Ontdek de culinaire schatten van Mexico in het boek Mi Cocina, geschreven door de getalenteerde Rick Martínez. Deze Mexicaanse keukenreis begint in het bruisende Mexico Stad en gaat verder door alle zeven regio's van het land. Rick neemt je mee langs 156 steden en meer dan 20.000 smakelijke kilometers vol verhalen en recepten.

In Mi Cocina brengt Rick een persoonlijke ode aan de schoonheid en rijkdom van Mexico, waar zijn familiewortels liggen. Met meer dan 100 unieke gerechten geeft hij een culinaire reis door de regionale identiteit van Mexico. Zo maak je kennis met de kenmerkende smaken van Oaxaca's mole coloradito, bereid met pasilla-chili's, gedroogd fruit, noten, zaden en bitterzoete chocolade. Of wat dacht je van de tacos de capeados, gefrituurde vistaco's in maïsmeelbeslag met papaya en tomatillo, een specialiteit uit de kuststreek Baja.

Haal de smaken van Mexico naar jouw keuken met Mi Cocina, een boek vol prachtige verhalen, recepten en foto's, geschreven door Rick Martínez, de culinaire meester van de Mexicaanse keuken. "Waarom zou je naar Mexico reizen als je de smaken van dit prachtige land gewoon thuis kunt beleven met een gerecht uit Mi Cocina?" - WINQ. Dit 304 pagina's tellende boek is een must-have voor elke liefhebber van de Mexicaanse keuken.