Made in India
recepten uit een Indiaas familiearchief
Laat je smaakpapillen reizen naar India met het boek 'Made in India' van Meera Sodha. Verwacht geen typische curry's zoals je die kent van het lokale restaurant om de hoek. Nee, in dit boek vind je frisse, simpele en snelle gerechten boordevol smaak. Meera deelt meer dan 130 verrukkelijke recepten, verzameld uit drie generaties, waaronder haar moeders en die van haar voorouders. Van perfect gebakken chapati's tot verrukkelijke desserts, zoals mango-limoengelei met passievruchten. Dit boek is essentieel voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niet te veel gedoe in de keuken wil.
Meera woont, schrijft en kookt in Londen en werd geïnspireerd door haar familiegeschiedenis om dit boek te schrijven. Ze verzamelde de recepten van haar voorouders en noteerde ze voordat ze voorgoed verloren zouden gaan. Made in India is haar eerste kookboek, en het zal zeker niet haar laatste zijn. Het boek telt 320 pagina's en staat vol met overheerlijke gerechten. Als zelfs Yotam Ottolenghi fan is van de kip met 100 knoflookteentjes, de boven vuur gerookte aubergines en samosa's met rode biet en feta, dan weet je dat je dit boek niet mag missen!









