JapanEasy
Klassieke & moderne Japanse gerechten om thuis te maken
Japanse smaken, zonder gedoe? Dat kan met het boek JapanEasy van Tim Anderson!
Ben jij ook zo dol op de Japanse keuken, maar denk je dat het thuis te moeilijk is? Geen zorgen! Met JapanEasy ontdek je de eenvoud van Japans koken. Geen ingewikkelde kooktechnieken, geen zeldzame ingrediënten, maar juist simpele en overheerlijke gerechten die je thuis kunt maken.
Begin bij de basis met een aantal basissauzen en marinades, die vrijwel elk gerecht al een Japans tintje geven. Daarna ga je verder met geliefde Japanse gerechten, zoals sushi, ramen, yakitori en tempura. Met de duidelijke uitleg en eenvoudige recepten weet je precies wat je kunt verwachten.
Tim Anderson, de Amerikaanse winnaar van MasterChef UK in 2011, heeft het boek geschreven. Hij woont in Londen met zijn Britse vrouw, heeft in Japan gewoond en gestudeerd en is een echte kenner van de Japanse voedingscultuur. Als freelance chef-kok, culinair schrijver en adviseur heeft hij al vele successen behaald en nu kun jij met zijn boek ook genieten van de heerlijke smaken van Japan. Haal het boek in huis en ontdek zelf hoe makkelijk Japans koken kan zijn!









