🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Izakaya

makkelijke gerechten uit de Japanse eethuisjes

Stel je voor: je hebt een lange werkdag achter de rug en je wilt even ontspannen. Waar ga je naartoe? Een Ierse pub om een pint te drinken? Of misschien een tapasbar om te genieten van kleine hapjes? Wat dacht je van een Izakaya, het Japanse eethuisje waar je jezelf kunt trakteren op lichte hapjes en gerechten die je honger stillen?

In 'Izakaya', het boek van de beroemde chef-kok Tim Anderson, kun je de wereld van de Izakaya verkennen en de meest populaire en iconische gerechten zelf maken. Met gerechten variërend van yakitori, gemarineerde inktvisjes, edamame en pickled komkommer met knoflook en sesamolie tot aan vullende gyoza van aubergine met garnalen en gehakt en 'zeebrasem nanban-zuke', biedt 'Izakaya' voldoende mogelijkheden om je Japanse gerechten repertoire uit te breiden.

Of je nu op zoek bent naar kleine mondvermaakjes of een uitgebreide maaltijd, 'Izakaya' heeft het allemaal. Dit boek biedt niet alleen de beste gerechten, maar ook goede uitleg over de voorraadkast en kooktechnieken. Als je 'Izakaya' in handen hebt, kun je thuis genieten van de Japanse keuken op zijn best.

Dus waar wacht je nog op? Roep wat vrienden bij elkaar, schenk wat sake in en geniet van de lekkerste Japanse hapjes en gerechten. Met 'Izakaya' van Tim Anderson wordt het een avond om nooit te vergeten!

🐤 simpel