🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Het Korean Vegan kookboek

Recepten en verhalen uit omma’s Koreaanse keuken

Het Korean Vegan kookboek is niet zomaar een kookboek. Het is een moderne klassieker die bewijst dat plantaardig en Koreaans eten perfect samengaan, en daarom won het terecht de James Beard Award in 2023 in de categorie Vegetable-Focussed Cooking.

Joanne Lee Molinaro, een Koreaans-Amerikaanse vrouw, ontdekte dat de meest authentieke en heerlijke Koreaanse gerechten van haar omma (moeder) eigenlijk plantaardige ingrediënten bevatten. Zo zorgen gefermenteerde sojabonenpasta, chilipeperpasta en zeewier voor de meest smaakvolle vegan gerechten die je ooit geproefd hebt.

Met meer dan tachtig unieke recepten en prachtige foto's, verweeft Joanne haar familiegeschiedenis met de heerlijke Koreaanse keuken. Het Korean Vegan kookboek laat je kennismaken met een nieuwe wereld van plantaardig en smaakvol koken.