Een kookboek
450 klassiekers
Chef-kok Seppe Nobels laat je met zijn kookboek de lekkerste gerechten proeven met seizoensgroenten van eigen bodem. In dit culinaire verhaal, waar groenten de groene draad vormen, deelt hij zijn 450 beste klassiekers die hij de afgelopen tien jaar heeft verzameld tijdens zijn werk in verschillende restaurants en thuis.
Het doel van Nobels is om niet alleen onze culinaire klassiekers te bewaren, maar ook te 'vergroenen' door ze met zoveel mogelijk mensen te delen. Elk recept in het boek krijgt bovendien een NutriScore®, een systeem dat is ontwikkeld door voedingsexperts en laat zien of een gerecht goed voor je is of niet.
Met zijn restaurant Graanmarkt 13 staat Seppe Nobels al jaren in de top tien van beste groenterestaurants ter wereld. Zijn motto: laat de groenten in elk gerecht schitteren en voeg vlees, vis of gevogelte toe als je daar zin in hebt.
Met 608 pagina's is Een Kookboek een must-have voor elke thuiskok die van groenten houdt en graag duurzaam kookt.









