Dishoom
Indiaas reiskookboek over Bombay
Ben jij ook zo'n fan van de moderne Indiase keuken? Dan moet je zeker 'Dishoom' hebben, het fantastische kookboek van de gebroeders Shanil en Kavi Thakrar! Dit boek is meer dan alleen een kookboek, het neemt je namelijk ook mee op een culinaire reis door het oude Bombay. Ontdek hoe de Europese, Iraanse en Midden-Oosterse invloeden hebben geleid tot de meest verrukkelijke smaakcombinaties op je bord.
Dishoom is niet voor niets de naam van de populaire restaurantketen uit Londen. Hun gerechten, zoals de onweerstaanbare bacon naan roll, verfrissende fruitlassi's, pittige curry's (deels vegan) en de late night chilli cheese toast, staan dagelijks garant voor lange rijen voor de deur. Gelukkig hoef je nu niet meer in de rij te staan, want met 'Dishoom' kan je deze smaaksensaties gewoon vanuit je eigen keuken beleven.
Dit hippe en snelgroeiende restaurantconcept is zo populair dat het 'Dishoom' kookboek als enige kookboek ooit is genomineerd voor Waterstones Book of the Year 2019. Wereldwijd zijn er al meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Wacht dus niet langer en voeg 'Dishoom' toe aan je culinaire collectie!









