🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

De vegan slager

Hét handboek voor plantaardige vleesvervangers

Sta je in de supermarkt en heb je ook altijd moeite om te kiezen uit het eindeloze aanbod van veganistische vleesvervangers? Maak dan zelf de meest heerlijke en unieke veganistische kip, zalm of pekingeend met De vegan slager. Zacchary Bird neemt je mee op een culinaire reis door het maken van plantaardige vlees- en visvervangers zonder ondefinieerbare toevoegingen. Met behulp van dit handboek leer je welke plantaardige producten het beste werken voor verschillende soorten vlees, van aubergines tot jackfruit en bananenbloesem. Maak sappige seitan saté of een smaakvol braadstuk van tofu en aquafaba. Probeer eens kibbeling van palmhart of bananenbloesem en ontdek nieuwe smaken die je nooit voor mogelijk had gehouden. Maak je eigen charcuterie en geniet van jerky, vispie, 'faux-gras' en gevulde kalkoen. Met 304 pagina's biedt De vegan slager je een uitgebreide handleiding en eindeloze mogelijkheden om zelf de meest heerlijke veganistische gerechten te maken, van een tuna melt tot een rundergebraad. Laat Zacchary Bird je inspireren en ontdek dat zelfgemaakte plantaardige vlees- en visvervangers veel beter zijn dan wat je in de supermarkt vindt!

🥕 vegetarisch
🌱 vegan