De keukens van Oekraine
Recepten en herinneringen
Maak kennis met de verrassend lekkere Oekraïense keuken dankzij het boek De keukens van Oekraïne van Olia Hercules! In haar 320 pagina's tellende boek deelt deze prijswinnende chef haar recepten en persoonlijke eetherinneringen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je van klassieke gerechten uit haar vaderland frisse en sprankelende creaties maakt die helemaal passen bij deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan geroosterde aubergineboter met tomatentoast, lichte bietenborsjtsj met home made dumplings en zoete maanzaadcake.
Maar dat is niet alles! Olia vertelt ook prachtige verhalen over de eetgewoontes uit alle windstreken en alle keukens van het land. Van de binnen- tot de buitenkeuken: hap voor hap ontdek je de rijke culinaire geschiedenis van Oekraïne. Het boek is dan ook een complete ontdekking en een overtuigende liefdesverklaring aan dit vruchtbare land.
Niet alleen wij zijn enthousiast over De keukens van Oekraïne, ook anderen zijn lovend. Zo schrijft Nigella Lawson: "Een complete ontdekking!" en zegt Janneke Vreugdenhil: "Al bladerend, lezend en kokend, kun je niet anders dan óók verliefd worden op dit land." Zelfs Trouw, Delicious magazine en De Morgen raden dit boek aan! Dus waar wacht je nog op? Duik de keuken in en laat je verrassen door de Oekraïense smaken.









