De bijbel van de Italiaanse keuken
Van Bagna Cauda tot Ossobuco en van Focaccia tot Zabaione
Open de heilige pagina's van De bijbel van de Italiaanse keuken en laat je meevoeren naar de betoverende culinaire wereld van Italië. Dit naslagwerk, samengesteld door Maud Moody, Leonardo Pacenti en Nina Bogaerts van het befaamde Toscanini restaurant in Amsterdam, onthult de geheimen en verrukkingen van de Italiaanse keuken. Met duidelijke instructies, stap-voor-stapfoto's en uitleg over basis-ingrediënten, culinaire termen en technieken, leer je alles wat je moet weten om de meest heerlijke Italiaanse gerechten te bereiden.
Maak een smaakvolle reis door heel Italië met recepten die afkomstig zijn uit elke regio. Geniet van de beroemde pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de klassieke saltimbocca alla Romana, proef de authentieke cotechino uit Emilia-Romagna, waag je aan Venetiaanse risi e bisi en ontdek de traditionele torta pasqualina uit Ligurië. De bijbel van de Italiaanse keuken is zowel voor de beginnende als ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.
Met meer dan 200 recepten uit de rijke Italiaanse keuken, zowel klassieke als moderne bereidingen, komt elke culinaire wens tot leven. Alle regio's van Italië worden in dit boek belicht, waardoor je een compleet beeld krijgt van de diverse smaken en tradities. Bovendien biedt dit boek heldere how-to's voor basisvaardigheden en wordt onmisbaar keukengerei uitgebreid toegelicht.
Dompel jezelf onder in de culinaire kunst van Italië en ontdek de heerlijke geheimen die in De bijbel van de Italiaanse keuken worden onthuld. Laat je inspireren, leer en geniet van de meest authentieke smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft.









