🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

De bijbel van de Indiase keuken

Van biryani tot curry’s en dahl en van platbroden tot samosa’s

Stap aan boord van de culinaire reis van je leven met De bijbel van de Indiase keuken, geschreven door Paulami Joshi. Deze bijbel van de Indiase keuken heeft maar liefst 496 pagina's boordevol kleurrijke recepten en verhalen die je meenemen op een reis door het onmetelijke India. Het land dat zo divers is in talen en culturen dat het eerder een continent lijkt dan een land.

Paulami Joshi laat je kennismaken met de vele smaken van India: van biryani tot curry's en van dahl tot samosa's. In dit kookboek leer je de tradities en technieken van de Indiase keuken kennen en ontdek je nieuwe en innovatieve manieren om de gerechten te bereiden. Leer hoe je de perfecte naan maakt en hoe je samosa's vult met exotische smaken.

De Indiase keuken is de afgelopen 5000 jaar continu in beweging geweest en deze evolutie gaat nog steeds door. Ontdek de geuren, smaken en texturen van de Indiase keuken en laat je verleiden door de unieke culinaire ervaring die dit boek biedt. De bijbel van de Indiase keuken is een must-have voor iedereen die van lekker eten houdt en de magie van de Indiase keuken wil ontdekken.