🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Bali

Het lekkerste uit de Indonesische keuken

Ga mee op een culinaire reis naar het zonnige Bali met het kookboek 'Bali' van Sara Richter en Nico Stanitzok. In deze 176 pagina's tellende gids maak je kennis met de heerlijke traditionele Indonesische keuken en haar smaken. Ontdek gerechten zoals 'gadogado', een frisse groentesalade met pindasaus, 'sambal udang', garnalen in een pittige sambal en 'ayam goreng', knapperige gefrituurde kip met een heerlijke marinade.

Maar Bali is niet alleen een eiland vol traditionele gerechten, het is ook een waar paradijs voor foodtrends zoals vegan, glutenvrij en raw food. Probeer bijvoorbeeld eens taco's met pulled jackfruit of een 'black burger' van zwarte bonen. De meer dan 60 recepten zullen je smaakpapillen doen tintelen.

Naast de recepten word je meegenomen op een visuele reis door Bali met prachtige sfeerbeelden en insidertips om het eiland te verkennen. Selamat makan, oftewel eet smakelijk!