🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Bakken zonder Tarwe

op ontdekkingsreis met nieuwe meelsoorten

Ben jij ook van mening dat tarwe niet goed is voor je buik, maar wil je niet zonder je geliefde boterhammen en snacks zitten? Dan is het boek Bakken zonder Tarwe een absolute must-have voor jouw keuken. Marike Bol, de getalenteerde auteur achter de populaire foodblog Oh My Pie!, neemt je mee op een spannende ontdekkingstocht vol nieuwe meelsoorten. Ontdek hoe je heerlijke broodjes maakt met bakbananenmeel, geniet van verrukkelijke snackrepen met tijgernotenmeel en leer de trucjes om tarwevrij brood elastisch en smaakvol te maken. Want wie zegt dat tarwevrij brood korrelig en broos moet zijn?

In Bakken zonder Tarwe vind je niet alleen heerlijk brood, maar ook verleidelijke koekjes, hartige hapjes en nog veel meer lekkernijen. Probeer bijvoorbeeld eens zelfgemaakte notenmelk. Het is supergemakkelijk en boordevol smaak! Ga samen met Marike Bol op een avontuurlijke ontdekkingsreis en tover de meest verrukkelijke creaties op tafel.

Wat zo geweldig is aan dit boek is dat alle recepten:

Glutenvrij zijn, zodat je zonder zorgen kunt genieten
Lactosevrij zijn, voor degenen die zuivel willen vermijden
Tarwevrij zijn, zodat je je buik gelukkig kunt houden
Vrij zijn van geraffineerde suikers, want gezond genieten is het allerbeste
Dus waar wacht je nog op? Duik in Bakken zonder Tarwe en ontdek een wereld van smaakvolle en voedzame bakrecepten. Marike Bol staat klaar om je te begeleiden op je culinaire avontuur, vol met heerlijke lekkernijen waarvan je zou denken dat ze niet mogelijk waren zonder tarwe. Laat je verrassen en laat je smaakpapillen juichen!