🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Bakken zonder gluten

Meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers

Wil je graag genieten van je favoriete gebak, pizza of pannenkoeken, maar krijg je last van darmklachten of een opgeblazen gevoel door gluten? Maak kennis met Emmelou Green, de auteur van 'Bakken zonder gluten' en eigenaar van de populaire blog Bakers and Fakers.

Emmelou deelt al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps en zelfs faux roggebrood (op basis van linzen en rijst).

Dit prachtig vormgegeven boek bevat meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie om je te inspireren. Dus zeg vaarwel tegen die opgeblazen buik en hallo tegen je nieuwe glutenvrije baksucces! En wie weet word jij wel net zo'n pro als Emmelou in het bakken zonder gluten.