🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Azië

120 vega(n) recepten van Bangalore tot Beijing

"Reken Meera Sodha maar tot de culinaire grootheden!" - zo luidt het lovende oordeel van Jonah Freud in Het Parool over deze fantastische auteur en haar kookboeken. In Azië haalt Meera haar inspiratie uit de rijke keukens van India tot Indonesië, van China tot Singapore en van Thailand tot Vietnam. Of je nu veganistisch, vegetarisch bent of gewoon dol op plantaardige ingrediënten, dit boek biedt jou modern en eenvoudig eten zonder gedoe.

Dit boek bevat heerlijke recepten voor noedels, rijst, curry's, salades en smaakvolle ovengerechten. Alles is makkelijk te maken en zit vol met fantastische smaken. Azië toont je hoe je bijvoorbeeld een laksa met koolraap maakt, pannenkoeken met kimchi, frites van kikkererwtenmeel, of een curry van nieuwe aardappels met snijbiet en kokos. Durf je creativiteit te tonen met zoete-aardappelmomo's of ga aan de slag met brownies met gezouten miso.

Meera Sodha is de auteur van de populaire 'New Vegan'-column in The Guardian en heeft al bestsellers als Made in India en Puur India op haar naam staan. Ze kookt, schrijft en woont in Londen met haar man en dochter. Met maar liefst 304 pagina's biedt Azië jou een compleet en inspirerend kookboek dat je niet mag missen.