Zomerse wraps met zalm
20 minuten
5(1)
Een verfrissend zomerrecept met zalm, avocado, koriander, rode kool en crème fraîche, perfect voor warme dagen.
Ingrediënten
4 pers.
Bereiding
- 1
Bereiding van de zalm
Bestrooi de zalmfilets met zout, peper en een eetlepel olijfolie. Grill de zalm op middelhoog vuur tot hij gaar is, ongeveer 4-5 minuten per kant. Haal de zalm van het vuur en laat hem afkoelen.
- 2
Voorbereiding van de vulling
Snijd de avocado's in plakjes, hak de korianderblaadjes fijn en snijd de rode kool in dunne reepjes. Meng de crème fraîche met citroensap voor een dressing.
- 3
Wraps samenstellen
Verwarm de tortillawraps volgens de instructies op de verpakking. Leg een tortillawrap op een bord en leg er een portie gegrilde zalm op. Voeg vervolgens avocado, rode kool en koriander toe. Besprenkel met de crème fraîche dressing.
- 4
Serveren
Vouw de tortillawrap dicht en serveer de Zomerse wrap met zalm direct. Herhaal dit voor de overige wraps. Geniet van je zomerse maaltijd!

