🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo
Terug naar overzicht

Hey, ik ben Anne, foodie met vrije weekenden! Na jaren gewerkt te hebben als Maître-Sommelier op Michelin niveau, heb ik nu een baan met normale uren. En dus: tijd voor het leven buiten de service. Ik woon in Amersfoort, ben gek op koken (graag meergangen, maar ik draai m’n hand ook niet om voor een goede borrelplank), wijn (rood, wit, bubbels, als het maar karakter heeft), en gezelligheid aan tafel. In m’n vrije tijd rommel ik wat in m’n mini-moestuin, test ik recepten op vrienden, strijk graag neer op een goed terras en probeer ik vaker wél dan niet te winnen met spelletjes. Wat ik het allerleukst vind? Themadiners! Een avond in het teken van één land, compleet met bijpassende gerechten, muziek, sfeer en natuurlijk begeleidende wijn of cocktails. Ik zoek leuke mensen om samen mee te koken, tafelen, proeven, lachen en wie weet een vaste eetclub mee op te zetten. Zin om aan te schuiven? Mijn tafel is gedekt, servetten optioneel, gezelligheid verplicht.

👋 1 reacties, 💬 3 privéberichten
17 days ago
Hoi Anne! Wat leuk dat je een kookclub wil beginnen, ik ben een enthousiaste thuiskok en begin ook steeds meer te ontwikkelen hierin. Ik heb laatst met mijn vriend een best wel chique 6 gangen diner gegeven voor vrienden inclusief thema, bijpassende wijn en de gezelligheid die daarbij hoort. Ik heb hotelschool gedaan en werk nu ook nog steeds in de horeca maar ook regelmatig weekenden vrij. Het lijkt mij heel leuk om een kookclub te beginnen en hier regelmatig mee aan de slag te gaan. Heb je al meer enthousiastelingen gevonden? Groetjes, Bente

Publieke reactie op oproep

Let op wat je deelt, je reactie is openbaar.

Hey, ik ben Anne, foodie met vrije weekenden! Na jaren gewerkt te hebben als Maître-Sommelier op Michelin niveau, heb ik nu een baan met normale uren. En dus: tijd voor het leven buiten de service. Ik woon in Amersfoort, ben gek op koken (graag meergangen, maar ik draai m’n hand ook niet om voor een goede borrelplank), wijn (rood, wit, bubbels, als het maar karakter heeft), en gezelligheid aan tafel. In m’n vrije tijd rommel ik wat in m’n mini-moestuin, test ik recepten op vrienden, strijk graag neer op een goed terras en probeer ik vaker wél dan niet te winnen met spelletjes. Wat ik het allerleukst vind? Themadiners! Een avond in het teken van één land, compleet met bijpassende gerechten, muziek, sfeer en natuurlijk begeleidende wijn of cocktails. Ik zoek leuke mensen om samen mee te koken, tafelen, proeven, lachen en wie weet een vaste eetclub mee op te zetten. Zin om aan te schuiven? Mijn tafel is gedekt, servetten optioneel, gezelligheid verplicht.

👋 1 reacties, 💬 3 privéberichten
17 days ago
Hoi Anne! Wat leuk dat je een kookclub wil beginnen, ik ben een enthousiaste thuiskok en begin ook steeds meer te ontwikkelen hierin. Ik heb laatst met mijn vriend een best wel chique 6 gangen diner gegeven voor vrienden inclusief thema, bijpassende wijn en de gezelligheid die daarbij hoort. Ik heb hotelschool gedaan en werk nu ook nog steeds in de horeca maar ook regelmatig weekenden vrij. Het lijkt mij heel leuk om een kookclub te beginnen en hier regelmatig mee aan de slag te gaan. Heb je al meer enthousiastelingen gevonden? Groetjes, Bente

Publieke reactie op oproep

Let op wat je deelt, je reactie is openbaar.