Rode bieten met ui en appel
20 minuten
5(2)
Een smakelijk gerecht met rode bieten, ui en appel, op smaak gebracht met een vleugje azijn en kruidnagels. Proef de heerlijke combinatie van zoet en hartig!
Hobbykok 20 minuten
Ingrediënten
4 pers.
Bereiding
- 1
Bereiding
Verwijder de schil van de rode bieten en snijd ze in reepjes of blokjes.
- 2
Ui fruiten
Pel de ui en snijd deze fijn. Fruit de ui zachtjes in de olijfolie.
- 3
Appel toevoegen
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in kleine blokjes.
- 4
Stoven met kruiden
Voeg de bietjes, de appel, 50 ML water, azijn, suiker en de kruidnagels toe aan de ui. Laat de groente 10 minuten zacht stoven.
- 5
Kruidnagels verwijderen
Haal de kruidnagels uit het gerecht.
