Pannenkoeken met Rood Fruit
30 minuten
Lekkere, lichte pannenkoeken met een zoete topping van rood fruit. Perfect voor een heerlijk ontbijt of brunch.
Ervaren kok 30 minuten
Ingrediënten
4 pers.
Bereiding
- 1
Deeg maken
10 minutenIn een grote kom, meng de bloem, bakpoeder, suiker en zout. Voeg de eieren, melk, gesmolten boter en vanille-extract toe. Meng goed tot een glad beslag ontstaat.
- 2
Verhitten van de pan
2 minutenVerhit een anti-aanbakpan op middelhoog vuur en voeg een beetje boter of olie toe om de pan in te vetten.
- 3
Pannenkoeken bakken
15 minutenGiet een soeplepel beslag in de hete pan en verspreid het tot een dunne laag. Bak de pannenkoek aan elke kant goudbruin, ongeveer 2-3 minuten per kant. Herhaal dit voor de overige pannenkoeken.
- 4
Serveren
3 minutenServeer de pannenkoeken met een topping van rood fruit, poedersuiker en eventueel maple syrup. Geniet ervan!

