Groene Asperge Salade
15 minuten
5(1)
Een verfrissende salade met groene asperges, hazelnoten, Parmezaanse kaas en een heerlijke olijfolie-citroendressing.
Ervaren kok 15 minuten
Ingrediënten
4 pers.
Bereiding
- 1
Voorbereiding
Rooster de hazelnoten in een droge pan tot ze goudbruin zijn. Snijd de harde uiteinden van de groene asperges af en blancheer ze kort in kokend water. Laat ze afkoelen en snijd ze in stukjes. Scheur de sla in hapklare stukken.
- 2
Samenvoegen
Meng de hazelnoten, groene asperges, Parmezaanse kaas en sla in een grote kom.
- 3
Dressing maken
Klop in een aparte kom de olijfolie en citroensap tot een dressing. Voeg peper en zou naar smaak toe. Giet de dressing over de salade en meng goed.
- 4
Serveren
Serveer de groene asperge salade direct. Geniet van de frisse smaken!

