Gegrilde Watermeloen met couscous en een groene salsa
20 minuten
5(1)
Een slank, maar heerlijk vegetarisch hoofdgerecht. Fris en vullend. Makkelijk en goed aan te passen aan een vegan gerecht. Ben je niet vega of vegan? Combineer dit gerecht met coquilles en een goede pesto ipv de groene salsa.
20 minuten
Ingrediënten
2 pers.
Bereiding
- 1
Meng de tuinerwten met de munt en de ricotta (of andere keuze) tot een romige salsa. Naar smaak peper en zout toevoegen.
Zet even weg in de koelkast.
- 2
Snij de watermeloen door de helft en probeer vanuit de helften 2 evenwijdige plakken te snijden.
Grill de watermeloen aan iedere kant 2 minuten in een grillpan.
- 3
Maak intussen de couscous klaar door 1.5 keer zoveel kokend water toe te voegen en een eetlepel ras el nahout aan de hoeveelheid couscous en laat dit even 5 minuten afgedekt staan.
- 4
Verdeel de watermeloen, de groene salsa en de couscous over de borden. Strooi de feta kaas en de walnoten over de meloen.
Smakelijk eten 😋

