Ingrediënten
Bereiding
- 1
Bodem maken
Verkruimel de digestive koekjes en smelt de boter. Meng de koekkruimels met de gesmolten boter en druk dit mengsel stevig aan op de bodem van een taartvorm. Laat het in de koelkast opstijven.
- 2
Vulling bereiden
Klop de roomkaas en suiker samen tot een glad mengsel. Voeg de eieren en vanille-extract toe en meng goed. Giet dit mengsel over de koekjesbodem in de taartvorm.
- 3
Bakken
Bak de cheesecake in een voorverwarmde oven op 160 graden Celsius gedurende 40-45 minuten, of tot het midden stevig is. Laat de cheesecake afkoelen en zet hem vervolgens minstens 4 uur in de koelkast om op te stijven.
- 4
Kersentopping toevoegen
Haal de cheesecake uit de koelkast en verdeel de kersenvulling gelijkmatig over de bovenkant.
- 5
Serveren
Snijd de cheesecake in stukken en serveer. Geniet van je heerlijke cheesecake met kersen!
- TIP
Zorg ervoor dat de cheesecake volledig is afgekoeld en opgestijfd in de koelkast voordat je de kersentopping toevoegt.

