🚧 We hebben een nieuwe website. Heb je een tip? Vertel het ons.
DeKookClub logo

Cheesecake met Kersen

Door De Kookclub
60 minuten
5(1)
Een verrukkelijke cheesecake met een zoete kersentopping. Perfect als dessert voor speciale gelegenheden!
Hobbykok 60 minuten

Ingrediënten

8 pers.

Bereiding

  • 1

    Bodem maken

    Verkruimel de digestive koekjes en smelt de boter. Meng de koekkruimels met de gesmolten boter en druk dit mengsel stevig aan op de bodem van een taartvorm. Laat het in de koelkast opstijven.

  • 2

    Vulling bereiden

    Klop de roomkaas en suiker samen tot een glad mengsel. Voeg de eieren en vanille-extract toe en meng goed. Giet dit mengsel over de koekjesbodem in de taartvorm.

  • 3

    Bakken

    Bak de cheesecake in een voorverwarmde oven op 160 graden Celsius gedurende 40-45 minuten, of tot het midden stevig is. Laat de cheesecake afkoelen en zet hem vervolgens minstens 4 uur in de koelkast om op te stijven.

  • 4

    Kersentopping toevoegen

    Haal de cheesecake uit de koelkast en verdeel de kersenvulling gelijkmatig over de bovenkant.

  • 5

    Serveren

    Snijd de cheesecake in stukken en serveer. Geniet van je heerlijke cheesecake met kersen!

  • TIP

    Zorg ervoor dat de cheesecake volledig is afgekoeld en opgestijfd in de koelkast voordat je de kersentopping toevoegt.

Reviews

Gerelateerde recepten