🚧 We hebben een nieuwe website! Tips? Vertel het ons.

Vis

70 soorten vis en zeevruchten in 90 recepten

Stap aan boord van de culinaire oceaanexpeditie met het boek "Vis" van Gaël Orieux - een ware bijbel voor visliefhebbers en thuiskoks. Ontdek bijna 70 soorten zeevruchten en vis, en leer hoe je ze op de juiste manier kunt bereiden. Met 90 recepten verdeeld over zeven categorieën, waaronder Fine dining, Chic, Bistro en Exotisch, is er voor elk wat wils.

Orieux laat zijn vakkennis en stijl doorschijnen in de gerechten die hij presenteert. Hij balanceert tussen traditionele en moderne technieken, terwijl hij zijn diepe overtuigingen - respect voor de natuur en de harmonie tussen land en zee - behoudt. Dus of je nu op zoek bent naar een verfijnde, exotische of verfrissende smaak, of je wilt experimenteren met gerookte vis of de vis in water of zout bereiden, dit boek biedt een breed scala aan mogelijkheden.

Met 383 pagina's is dit boek een complete gids voor alle aspecten van vis, van het kiezen van de juiste vis tot het bereiden van de perfecte maaltijd. Dus, laat je smaakpapillen verleiden en ga op avontuur in de oceaan van smaken met "Vis" van Gaël Orieux.

🐟 vis