🚧 We hebben een nieuwe website! Tips? Vertel het ons.

Parwana

Verhalende familierecepten uit een Afghaanse keuken

Stap binnen in de kleurrijke keuken van Parwana en ontdek de smaakvolle wereld van de Afghaanse keuken! In het kookboek van het jaar kanshebber Parwana neemt auteur Durkhanai Ayubi je mee op een culinaire reis langs haar familiegeschiedenis en de rijke tradities van Afghanistan. Leer de geheimen kennen van de gerechten die geserveerd worden in het gelijknamige restaurant in Adelaide, Australië, waar gasten genieten van de authentieke smaken en verhalen.

Blader door de 256 pagina's en ontdek tal van familierecepten en traditionele Afghaanse gerechten voor elke gelegenheid. Van het Perzisch nieuwjaarsfeest tot aan doordeweekse maaltijden, Parwana biedt voor ieder wat wils. Proef bijvoorbeeld de gestoofde aubergine met yoghurtdressing, de lamscurry met pruimen, of de kabuli palaw die bij speciale ceremonies wordt geserveerd. En dat alles met een sfeervolle en kleurrijke uitstraling die je meteen bij de familie Ayubi doet belanden. Geniet van de verhalen, geuren en smaken van de Afghaanse keuken en laat je verrassen door de heerlijke gerechten die dit kookboek te bieden heeft.